Brown-Headed Cowbird (Male)
- Scientific Name: Molothrus Ater
- Common Name: Brown-Headed Cowbird (Male)
- Diet: seeds, insects
- Color: black
- Size: 7.5 inches
- Active Period: Year-round
- Habitat: widespread
- Field Identification: dark brown head
- Nest: nest parasite
- Kingdom: Animalia (Animals)
- Genus: Molothrus
- Family: Icteridae (icterids)
- Order: Passeriformes
- Phylum: Chordata (hollow nerve cord)
- Subphylum: Vertebrata (backbone)
- Species: ater
